Aspoestertjie

De benefietvoorstellingvoorstelling Aspoestertjie, acht maal op de planken gebracht in september 2008, was een groot succes. Alle voorstellingen waren volledig uitverkocht, achteraf bezien hadden er dus nog meer gespeeld kunnen worden.

 

Burgemeester

Burgemeester Gerrit Westerink en zijn vrouw Annet hebben aan deze eerste voorstelling hun medewerking verleend door mee te spelen als koningsechtpaar! Zij dragen het project een warm hart toe en hebben op deze manier een bijdrage willen leveren. Ze hebben enorm genoten, niet in de laatste plaats van de repetitieperiode.

 

Cast

Het was hartverwarmend om te ontdekken hoe iedereen zijn medewerking en talent in wilde zetten voor dit project. De titelrol werd gespeeld door Melissa Drost.

Daarnaast speelden mee: Jac Nota, Jan Slijkerman, Timo Moscou , Marlies van Arkel, Natasja Heddes, Evelien Suiker, Mieke Hamers, Bastienne Bijl, Rutger Dwars, Margreet Roels, Marga Berlinski, Anna-Linde Drost, Melissa Drost.

Pianobegeleiding: Willem Swikker en Wim Rijnsburger.

Choreografie: Jantine Nierop

Tekst, regie en vormgeving: M.van Klaveren-Kruijer

Lichtplanontwerp: Huib Folmer

Technische ondersteuning: Max Koolwijk, Kees Smit, Gijs Paauw, Huib Folmer

 

Naast de opbrengst van de voorstellingen zijn er giften van instanties, bedrijven en particulieren in het fonds gestort.

 

_dsc7350
Vorige  blz 1/5  Volgende
_dsc7350
_dsc7354
_dsc7367
_dsc7376
_dsc7382

 
Flyer Aspoestertjie