Acties Basisscholen
Fancy Fair Aloysiusschool te Schagen

Op donderdag 24 maart 2011 hield basisschool Aloysius te Schagen een Fancy Fair voor het goede doel.

De stichting Sprokies vir Afrika had de eer om te worden uitgekozen het eindbedrag  in ontvangst te mogen nemen!

De Fancy Fair was een zeer geslaagd project, met veel creatieve activiteiten voor de kinderen, ponyrijden narcissenverkoop, fairtrademarkt verzorgd door leerlingen van groep 8 etc. etc.

De cheque, met een totaalbedrag van bijna 2000,00 euro! mocht de  voorzitter van de stichting in ontvangst nemen op 14 mei 2011, op het schoolplein van de Aloysiusschool te Schagen

 

fancyfair1
fancyfair1
fancyfair2
fancyfair3
fancyfair4
 
Afrikaproject De Rank te Schagen

Afrikadag

In januari 2010 heeft basisschool De Rank uit Schagen een Afrikaproject gedaan. Met veel enthousiasme hebben de leerlingen geknutseld, gedanst, aan theater gedaan etc., dit allemaal in het teken van Afrika.

De opbrengst van de hier aan verbonden sponsorloop die werd gehouden ten bate van een kleinschalig project, werd geschonken aan de stichting Sprokies vir Afrika!

Er werd een zeer groot bedrag, door leerlingen van 4 t/m 12 jaar, bij elkaar gelopen! De voorzitter van de stichting mocht de cheque persoonlijk in ontvangst nemen in april 2010, met een waarde van....... maar liefst 4600 euro!

Ook werd er in 2010 een Afrikaproject gehouden op basisschool De Lispeltuut te Alkmaar, de opbrengst van dit project werd ook geschonken aan stichting Sprokies vir Afrika.

 

afrikadag01
Vorige  blz 1/3  Volgende
afrikadag01
afrikadag02
afrikadag03
afrikadag04
afrikadag05